Oldal kiválasztása

Jogi nyilatkozat

A  breszkovics.hu (a továbbiakban: honlap) megjelenő minden tartalom így például információ és blogbejegyzés szigorúan magánvéleményt tükröz és tájékoztató jellegű, nem minősül jogi tanácsadásnak, nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként.

Továbbá a honlap csak általános információk szerepelnek, és az oldalakon szereplő tartalmak semmilyen módon nem tekinthetők Breszkovics József ev. által nyújtott szolgáltatásnak és tanácsadásnak.

Mielőtt a honlapon szereplő tartalom alapján hozna meg bármilyen jellegű üzleti döntést, kérje ki tanácsadója véleményét ezzel kapcsolatban.

A honlapon szereplő tartalmak, információk helyességének tekintetében a Breszkovics József ev. nem vállal semmiféle garanciát vagy szavatosságot. A fentiek korlátozás nélkül a Breszkovics József ev. nem garantálja az információk megfelelőségét.

A honlapon található információkat mindenki a saját felelősségére használhatja fel. Breszkovics József ev. nem tehető felelőssé semmilyen közvetlenül vagy közvetve felmerülő kárért, amely a honlapon található információk felhasználásából eredően!

Amennyiben Önnek jogi tanácsra és/ vagy üzletitanácsra van szüksége keressen fel egy ügyvédjét/ és vagy tanácsadóját.